Dëshirat në një vend

ABI Çarshia

Zbavitje

Bowling, Kinema, Kënde Lojërash për fëmijë, dhe surpriza të tjera.

Ushqim

Nga fast food dhe lounge bare deri tek restaurantet ekskluzive me zgjidhje të shumta për çdo shije si të peshkut, pulës, mishit të viçit e deri tek zgjidhjet vegjetariane.

Veshmbathje

Prej atyre sportive deri tek trendet më të reja botërore.

 

Rreth nesh

Ëndrrat, dëshirat dhe nevojat plotësohen prej më tepër se 80 dyqaneve në ABI Çarshia. Prej këndeve të fëmijëve, brendeve të veshmbathjes, restoranteve dhe shërbimeve zbavitëse, ABI Çarshia është e pajisur me hapësirat dhe partnerët e nevojshëm që t'ju garantojë kalim sa më të mbarë dhe përjetim të maksimumit që mund të ofron shoppingu modern.

 

800

Vende për parkim

80

Dyqane

80

Brende të njohura

30

Shërbime
 

GALERIA

BRENDET

KONTAKT

ABI Çarshia

Rruga Tirana p.n.

Prizren, 20000

 

info@abicarshia.com

Tel: +383 45 108 999

 
 

© 2019 ABI Çarshia

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle